Ville Matilde

Vodice
Ville Matilde

Naselje "Ville Matilde" je kompletno ograđeno, svaki apartman ima svoje parkirno mjesto, a zelena površina i hladovina sigurna je za odmor i dječiju igru.
Zbog izuzeto atraktivnog položaja “ Ville Matilde “ su upravo za one koji traže miran i opuštajući odmor, ali odgovara i gostima koji žele uživati u šetnjama, kupovini i burnom noćnom životu.

Apartmansko naselje “ VILLE MATILDE “ raspolaže s dvije vrsta apartmana  4/2 (6 osoba) i  2/2 (4 osobe) koji su smješteni u hladu borove šume, odvojeni ulicama i okruženi mediteranskim zelenilom.
Gostima apartmana na raspolaganju su usluge pranja i glačanja te sobni servis.
Postoji mogućnost najma bicikla i plovila.

Svi apartmani su opremljeni satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom te klima uređajima, a reguliranje temperature je individualno po želji gosta.


Apartman 2/2 (4 osobe) »

Apartman stambene površine od 36 m2 uređen prema visokim standardima, a sačinjava ga dnevni boravak i blagavaonica, kuhinjski trakt, kupaonica i jedna spavaća soba sa velikim krevetom za dvije osobe, te terasa sa pogledom na more.
Postoji mogućnost dodatnog ležaja za dvije osobe razvlačenjem trosjeda u dnevnom boravku. Idealan za manje obitelji ili mlade parove.

Apartman 4/2 (6 osoba) »

Apartman stambene površine 70 m2 uređen prema visokim standardima, prostran i sa puno svijetla i sa velikom terasom, a sačinjava ga ulazno predsoblje, dnevni boravak, dvije komforne spavaće sobe, blagavaonica, kuhinjski trakt sa kompletnim aparatima, te komforno uređena kupaonica.
Postoji mogućnost dodatnog ležaja za dvije osobe razvlačenjem trosjeda u dnevnom boravku.
Terasa i dnevni boravak okrenute su prema moru, a apartmani su idealni su za veće obitelji sa djecom ili mladim parovima.